Monard Logo

Monard er svensk designet skytteudrustning.

De har en rigtig god standardjakke. Den er lidt dyrere end andre standardjakker, men kvaliteten retfærdigør i rigt mål merprisen. Jakken i Standardstørrelser hedder Starter når det er voksen størrelser og Junior når det er børnestørrelser. Der er 27 forskellige størrelser at vælge imellem, så der burde også være en til dig. De har tilsvarende bukser i Starter og Junior.

Flere og flere ønsker at få målsyet deres skydetøj, og der har Monard også flere muligheder. Model standard har i mange år været markedets billigste målsyede sæt skydetøj, men der er også top modeller som benyttes overalt i verden og ude til de store stævner. Kontakt os for måltagning. Standard leveringstid for målsyet skydetøj er ca 8 uger.

Handsker fra Monard passer generelt rigtig godt til danske skytters hænder, og der er også et godt udvalg fra XS-XXXL


Simetra er et tysk mærke, der kører i 3 kvaliteter

BASIC
Solidt udstyr med god pasform til en lav pris, hvilket er særligt velegnet til klubarbejde.

PRIMOFIT
Funktionelt udstyr i et tidløst design med en god pasform og et attraktivt pris/kvalitet forhold, som er velegnet til den aktive skytte.

MARABIC
Udstyr af høj kvalitet i et tidløst attraktivt design med en behagelig pasform til ambitiøs klubsport, der understøtter succesmål.

Capapie har erobret den internationale scene i 2018 og 2019 og er blevet det naturlige førstevalg valg blandt mange af verdens førende sportsskytter. Virksomheden er baseret i Indien og har over ti års erfaring med udstyr til skydesport.

Capapie med NSG Topline Capitex materialer er den nyeste teknologi inden for riffelskydning. Med sine unikke egenskaber giver dette materiale ekstrem god støtte og opretholder stivhed over tid.

Bemærk at Top-Grip Gummi bestilles separat, så man kan nøjes med de forstærkninger man selv ønsker.

Book tid hos os til måling.

Leveringstid fra ordre er ca. 8 uger.

Markedets førende skydesko og støvler fra Corami er tilbage i Danmark. Med gennemtænkte detaljer og utallige tilpasningsmuligheder, er det fodtøjet for skytten der ønsker det bedste. Leveres i størrelser fra 35-48.

Total beløb:
    Til kassen
    (0)